Gaggenau 400 koelserie te bewonderen
in onze showroom!
 
Indrukwekkende Gaggenau koelsystemen 
Gemakkelijker
Smaakvoller koken
 
De handige snufjes van Siemens 
Ruime sortering in
Gaggenau ovens
 
Bewust bakken met Gaggenau 
Gezonder eten door
beter bewaren
 
Met kwaliteit koelkasten langer vers 
De hele dag wachten op de levering?
Nou nee!
 
We wisten dat de keuken kwam tussen 10:00 en 12:00 uur 
Hier niet hoor.. de montage ging
juist heel plezierig
 
Met onze gekwalificeerde monteurs tot in de puntjes verzorgt!  
Combineren met gas, inductie en een
Teppanyaki bakplaat
 
Kokkerellen op een verantwoorde wijze 
Een uitgebreide collectie
wijnklimaatkasten
 
Bewaar wijn op een duurzame manier 
Fraai design
perfect afgewerkt!
 
Kwalitatief oogstrelende inbouwapparaten 
Van Mamma mag dit!
Onverwoestbaar
 
Duurzame keukens van de hoogste kwaliteit! 

Bossma leefkeukens

 

 

Bossma leefkeukens

Bossma Leefkeukens bevind zich in de driehoek Arnhem – Nijmegen – Ede en is gespecialiseerd leefkeukens met Gaggenau inbouwapparatuur. Bij ons vind u een uitgebreid assortiment topkwaliteitsproducten aan keukens.

Leefkeukens- wie op zoek is naar een leefkeuken in een moderne stijl met hoogwaardige materialen voelt zich in onze showroom al snel thuis. In de showroomkeukens staan stuk voor stuk de apparaten centraal en zijn de kasten dienend. Een goed keukenontwerp begint wat ons betreft met het bepalen van de inbouwapparatuur en daarna het meubel waardoor de mooiste ontwerpen ontstaan.

Gaggenau- met trots mag Bossma leefkeukens zich de Gaggenaudealer noemen met de meest ruime sortering in Gaggenau inbouwapparatuur. In onze showroom vind u maar liefst 89 Gaggenau inbouwapparaten verdeeld over 10 showroomkeukens.

Modestkitchens- door de ruime sortering in Gaggenau is de keuze voor het merk Modest logisch. Dit keukenmerk voorziet als enigste een kastenprogramma waarmee alles van Gaggenau kan worden ingebouwd. Ook bijvoorbeeld de 400-serie koelkasten van 908, 762, 610 en 457mm breed. Modest wordt door een van Duitslands grootste keukenfabrieken geproduceerd en is afgewerkt tot in de finesses met hoogwaardige materialen. Met trots presenteren we alle vier de lijnen van Modest, Glass, Victory, île en zelfs een opstelling van de Greyhound in onze showroom. 

Werkwijze- hoogwaardige producten vereisen en hoogwaardige wijze van werken. Keukens compleet en op tijd uitleveren is voor een zaak op dit niveau al hoogst normaal. De wijze van communiceren vanaf de koop tot aan de oplevering is bij ons de laatste jaren sterk in ontwikkeling geweest. Wij kunnen inmiddels daardoor een prettig verloop garanderen.

Conclusie- Onze eigen stijl in leefkeukens zijn geliefd door klanten vanuit heel Nederland en Vlaanderen maar we leveren ook regelmatig elders in de wereld. Spreekt deze stijl u aan dan loont het zeer zeker de moeite om onze showroom te bezoeken, ook al komt u van ver.

Tip: zorg dat u zich voldoende in keukens heeft georiënteerd zodat u weet wat u wilt! 

Ga hier online oriënteren