Bosch Eco ovens zuiniger dan ooit

Bosch combineert energiebesparing graag met extra comfort. De hetelucht Eco bakoven verbruikt nu 30% minder elektriciteit dan ovens in de zuinigste klasse A. Tegelijkertijd biedt de oven op allerlei manieren extra gebruikersgemak.

Bosch hetelucht Eco oven 30% zuiniger dan energieklasse A.

Voortaan bereid u uw favoriete gerechten en bespaard u tegelijkertijd energie. Het verwarmingssysteem van de Bosch Eco oven is beduidend efficiënter dan bij vergelijkbare bakovens. De Bosch Eco oven heeft een intelligente temperatuurbeheersing en maakt permanent gebruik van de energie die door de ontwikkelde warmte in de Bosch Eco oven achter blijft. Dankzij de nauwkeurige temperatuurregeling is een perfect resultaat op niveau 1 altijd gegarandeerd.

SoftClose altijd de ovendeur zachtjes dicht 

Veel keukens hebben laden met een gedempte sluiting. Bosch rustte al in 2008 de deur van de bakwagen uit met een comfortabele demping en past de SoftClose deurdemping nu toe op alle ovendeuren van bakovens en fornuizen.

Telescooprails met stopfunctie veilig en comfortabel. 

De telescooprails van Bosch ovens maken het werken met de bakplaten comfortabeler, gemakkelijk en veiliger. In de volledig uitgeschoven toestand voorkomt de stopfunctie dat de bakplaat verschuift en kunt u het gerecht met één hand op de bakplaat zetten.

Bosch eco oven Bosch telescoopgeleiders
Bosch Eco oven 30% zuiniger dan A Bosch telescoopgeleiders met stopfunctie

Meer over Bosch inbouwapparaten:

Bosch vaatwasser met meer ruimte

Bosch smartinductie kookplaat

Bosch Flex Inductie kookplaat

Bosch CollorGlass Ovens in de prijzen

Bosch en duurzaamheid part 1

Bosch en duurzaamheid part 2

Bosch & duurzaamheid part 3

 

 

 

Error parsing XSLT file: \xslt\showroomkeukens-small.xslt