Bosch vaatwasser slimmer met ruimte

Bosch vaatwassers - Ruimte en tijd hebben veel aandacht gekregen bij het ontwikkelen van de nieuwe Bosch vaatwassers. Binnen het bestaande formaat zorgt de Vario Lade Plus voor extra ruimte en flexibiliteit. De functie TimeLight geeft op een bijzondere manier informatie over de resterende afwastijd. 

Ruimte winst

De variolade is een lade die in de vaatwasser voor extra afwascapaciteit zorgt. In enkele modellen voegt Bosch daar de Vario Plus Lade aan toe. Deze lade beschikt over neerklapbare elementen aan beide kanten. Daardoor ontstaat er meer ruimte, voor bijvoorbeeld espressokopjes, opscheplepels en kook- en bakgerei. De handigste manier om de vaat te verdelen is direct zichtbaar aan de opgedrukte symbolen. Met de Vario Plus Lade geeft Bosch de afwas nog meer ruimte.

Tijd op de vloer

Een vaatwasser van Bosch doet zijn werk heel stil. Zo stil, dat je vaak niet kunt horen of de afwas al klaar is. Een aantal modellen is daarom voorzien van de functie TimeLight, die de resterende afwastijd in uren en minuten op de vloer projecteert. Welke soort vloer u ook heeft, de tijd is altijd duidelijk leesbaar. Programmeert u de starttijd , dan projecteert de TimeLight op de keukenvloer de uren en minuten van begin tot het einde van het vaatwasprogramma.

 

Bosch TimeLine Bosch vaatwasser bestek
Tijdsaanduiding op de vloer onder de vaatwasser Nieuwe bestekindeling Bosch vaatwasser "Vario Plus Lade"

Meer over Bosch inbouwapparatuur 

Bosch smartinductie kookplaat

Bosch Eco ovens zuiniger dan ooit

Bosch Flex Inductie kookplaat

Bosch CollorGlass Ovens in de prijzen

Bosch en duurzaamheid part 1

Bosch en duurzaamheid part 2

Bosch & duurzaamheid part 3

 

 

Error parsing XSLT file: \xslt\showroomkeukens-small.xslt