Exclusieve keukens en prijzen

Exclusieve keukens en prijzen

Het probleem van exclusieve duurdere keukens is dat wanneer u zich oriënteert geen notie heeft van de prijzen. Er worden ideeën uit exclusieve magazines genoeg aangeprijsd, luxe keukens van exclusieve materialen en inbouwapparaten van topmerken. De prijzen voor deze exclusieve keukens wordt maar weinig weergegeven. De oplossing voor dit probleem is dat bij elke exclusieve keuken de prijzen worden vermeld. Dit zou ook kunnen gelden voor goedkopere keukens uit het onderste- en middensegment. Voor geïnteresseerden in exclusieve keukens hieronder dan afbeeldingen met de prijzen vermeld.

Exclusieve keuken 1

Exclusieve keuken 1 

Deze zeer luxe keuken heeft deuren van echt noestig eikenfineer op basis van MDF. Het werkblad is van gecoat beton 10cm dik. De inbouwapparaten zijn van het merk Bosch met o.a. een luxe stoomoven. De uiteinden zijn afgewerkt met wit gelakte stolwangen van 10cm dik.

 

 

Prijs: € 34.950,-

Exclusieve keuken 2

Exclusieve keuken 2 

De deuren van deze stijlvolle landelijke keuken zijn van massief geborsteld eiken gelakt in RAL 9010. Het werkblad en de spoelbak zijn vervaardigd van terrazzograniet. De AGA cooker (fornuis) is een echte eyecatcher maar kost alleen al zo'n € 18.000,-. Deze exclusieve keuken is fraai afgewerkt met een landelijke schouw en een bovenkast met glasroede deuren, 

 

 

Prijs: € 47.500,-

Exclusieve keuken 3

Exclusieve keuken 3 

Deze Engelse landhuisstijl keuken is uitgevoerd met gelakte kaderdeuren. De uiteinden zijn afgewerkt met fraaie Engelse pilasters. In plaats van benauwende bovenkasten zijn er schappen boven de keuken geplaatst. De accessoires zoals potten en kruidenfelsjes mogen gewoon gezien worden en geven daardoor een knusse sfeer. Het Werkblad is van zwart graniet uit India en de spoelbak is eveneens van graniet welke onder het werkblad is geplaatst.

 

 

Prijs: 27.500,-

Exclusieve keuken 4

Exclusieve keuken 4 

Een hoogglans U keuken met schiereiland waar op gekookt kan worden. Deze keuken heeft maar liefs twee grote kastenwanden; één met kookapparatuur en één met een luxe Amerikaanse koelkast van Bosch Solitaire. Deze hoogwaardig afgewerkte keuken is voorral enorm groot en er is zelfs nog ruimte voor een tafel van zes personen.

 

 

Prijs: 78.500,-

 

Exclusieve keuken 5

Exclusieve keuken 5 

Een Landelijke keuken met speciaal opmaat gemaakte schuine hoek. In de hoek is onder de kookplaat een verdiepte ladekast geplaatst. De Eiken gelakte deuren zijn voorzien van een kader met landelijk profiel. Door de blad opzetkast met glazen deuren, fraaie pilasters en kranslijsten straalt deze exclusieve keuken landelijke allure uit. Het werkblad is van Graniet uit zuid Afrika.

 

 

Prijs: € 22.500,-

Exclusieve keuken 6

Exclusieve keuken 6

Een greeploos design keuken waarbij de kastenwand in de muur is weg gebouwd. De deuren zijn vervaardigd van hoogwaardig acryl hoogglans afgewerkt mat een subtiele RVS metalen greeplijst. Het werkblad is van dun composiet steen waarbij de spoelbak aan de onderzijde is weggebouwd. De inbouwapparaten zijn van het topmerk Bosch en bevatten een koffiezetter, oven en stoomoven met daaronder warmhoudladen voor servies.

 

 

Prijs € 36.000,-

 

Exclusieve keuken 7

Exclusieve keuken 7 

Deze landelijke keuken heeft deuren van gelakt massief eiken in de kleur RAL 9001. De ruim geprofileerde schouwlijst loopt door als wandschap. Onder de wandschap is de verlichting ingebouwd zodat er op het granieten werkblad voldoende werklicht is. Het Fornuis is van Bosch Solitaire. Boven de spoelbak is een fraai op maat gemaakte rek voor de mokken.

 

 

Prijs € 19.500,-

Exclusieve keuken 8

Exclusieve keuken 8 

Een hoogglans gelakte keuken ontworpen door een bekende Nederlandse ontwerper. Het koken voor het raam is mogelijk omdat er een afzuigunit in de koof tegen het plafond is weggebouwd. Het werkblad is van wit composietsteen. De combioven is eveneens in de kleur hoogglans zwart. De ongekende knoppen en groeven op de deuren is typische uitingen van de Hollandse keuken. 

 

 

Prijs € 22.550,-

Exclusieve keuken 9

Exclusieve keuken 9 

Een landelijke keuken met dubbele rij bovenkasten, zo wordt er gebruik gemaakt van de maximale opbergruimte. De omlijsting om de schouw loopt door tegen de wand waardoor er een knusse schap met ophanging is ontstaan. Het fornuis van Fratelly Onofri is de kleur antraciet breekt de keuken esthetisch. Het werkblad is van Graniet ui India en voorzien van een smetplint achter tegen de wand. Een leuk detail is het mozaïek tegelwerk achter het fornuis

 

 

Prijs € 19.800,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Error parsing XSLT file: \xslt\showroomkeukens-small.xslt