Gaggenau het verschil

Gaggenau het verschil 

Gaggenau - Bij uw zoektocht naar de perfecte keukenapparatuur zult u steeds meer kennis op doen. En met meer kennis zult u steeds meer eisen. Bij Gaggenau vind u dan uiteindelijk de inbouwapparaten die aan al u wensen voldoet.

Bij Gaggenau wordt keukenapparatuur ontwikkeld voor de thuiskeuken - zonder compromissen wordt er voortdurend gestreefd naar perfectie. De ontwikkeling van de inbouwapparatuur is gebaseerd op de ervaringen van professionele koks, en de wensen die zei hebben ten aanzien van functionaliteit en design. Als resultaat van deze inspanningen vindt u bij Gaggenau unieke functies die u al snel niet meer zou willen missen. Slimme technische innovaties waarmee u culinaire uitdagingen probleemloos tegemoet treedt. Stuk voor stuk zijn het meesterwerken van praktisch vernuft, grotendeels met de hand vervaardigd, tijdloos mooi en vrijwel onverwoestbaar. Echt Gaggenau dus.   

Nieuw - Gaggenau inductie kookplaat. Pannen in elke grootte en vorm worden automatisch herkend door deze volledig zonevrije inductie kookplaat en worden weergegeven op het grote TFT-Touch-Display. 

 

Error parsing XSLT file: \xslt\showroomkeukens-small.xslt