Keuken kopen tips

Keuken kopen tips - Een keuken is één van de grootste aankopen in je leven die je maar eens in de zoveel jaren doet. Het is belangrijk om goed overtuigd te zijn voordat je een keuken gaat kopen. Denk hierbij aan de volgende punten:

Tip 6

 

Tip 1 Manier

Bepaal op welke manier je wilt koken, want daar gaat het uiteindelijk om. Wil je bijvoorbeeld op gas, inductie of stoom koken? Verdiep je goed, bijvoorbeeld via internet, wat er verder voor apparaten verkrijgbaar is en bepaal van te voren wat je wilt.

Tip 4

Tip 2 Garanties

Van welke apparaten wil je (veel) gebruik gaan maken en wil je deze vrijstaand of ingebouwd hebben? Belangrijk is daarnaast om goed te informeren naar de leveringsvoorwaarden en garanties op apparatuur.

tip 4

Tip 3 Ruimte

Neem tekeningen van de ruimte mee naar de winkel of maak een schets, met daarop de afmetingen en de plaats van ramen en deuren. Hier moet rekening mee worden gehouden bij het uitkiezen en plaatsen van de keuken.1

Tip 3

Tip 4 Informeren

Laat je goed informeren over de praktische aspecten van materialen. Op welke materialen zie je snel kringen? Welke materialen zijn extra krasbestendig? Denk er bijvoorbeeld aan dat je bij greeploze kastjes eerder vingerafdrukken op de deurtjes zal zien

Tip 1

Tip 5 Budget

Bepaal van de voren een budget. Wil je ongeveer voor 5000 of 15.000 euro een keuken kopen? Keukens zijn er namelijk in allerlei soorten en maten, in diverse prijsklassen te koop. Met het vaststellen van een budget maak je al een selectie en sluit je bepaalde modellen/merken uit.

 

Tip 2

Tip 6 Inschatten

Schat van te voren in hoeveel opbergruimte je denkt nodig te hebben/prettig te vinden. Houd daarbij ook rekening met mogelijke gezins- (en dus servies-) uitbreiding.

  

Genoeg om over na te denken dus!

 

 

 

 

Error parsing XSLT file: \xslt\showroomkeukens-small.xslt