Keuken veiling

Keuken veiling 

Een keuken veiling wordt opgestart voor keukens die overgebleven zijn uit de showroomverkopen. Als een showroomkeuken echt niet meer verkocht kan worden vanuit de showroom dan wordt de keuken geveild. Deze keuken veilingen zijn vrijwel altijd online. De twee bekendste veiling sites zijn Troostwijk en Bva-auctions.  Op een keuken veiling worden dan ook vaak de wat oudere en oncourante keukens geveild. De prijzen op een keuken veiling worden altijd zonder opgeld weergegeven. Met het opgeld wordt een deel van de veilingkosten betaald, vaak het veilinghuis of de kosten voor de veilingsite. Het opgeld varieert zo tussen de 15% en 25%. Stel dat uw bod van € 5000,- is aanvaard dan is de werkelijke veilingprijs zo'n € 6000,-. 

Wanneer de koop eenmaal is voltooid dan wordt er een afhaaldag opgelegd. Afhaaldagen worden meestal op zaterdagen gehouden. U dient zelf voor een monteur te zorgen die de keuken demonteert- of zelf de keuken te demonteren. Ook het vervoeren en monteren bij u thuis verzorgt u na een keukenveiling zelf. 

Wanneer u kunt slagen in ons huidige assortiment showroomkeukens betaald u geen opgeld en kunt u demontage, vervoer en montage desgewenst door ons laten verzorgen.

Veiling Keukens

 

 

 

 

   

Error parsing XSLT file: \xslt\showroomkeukens-small.xslt