Gaggenau 400 koelserie te bewonderen
in onze showroom!
 
Indrukwekkende Gaggenau koelsystemen 
Gemakkelijker
Smaakvoller koken
 
De handige snufjes van Siemens 
Ruime sortering in
Gaggenau ovens
 
Bewust bakken met Gaggenau 
Gezonder eten door
beter bewaren
 
Met kwaliteit koelkasten langer vers 
De hele dag wachten op de levering?
Nou nee!
 
We wisten dat de keuken kwam tussen 10:00 en 12:00 uur 
Hier niet hoor.. de montage ging
juist heel plezierig
 
Met onze gekwalificeerde monteurs tot in de puntjes verzorgt!  
Combineren met gas, inductie en een
Teppanyaki bakplaat
 
Kokkerellen op een verantwoorde wijze 
Een uitgebreide collectie
wijnklimaatkasten
 
Bewaar wijn op een duurzame manier 
Fraai design
perfect afgewerkt!
 
Kwalitatief oogstrelende inbouwapparaten 
Van Mamma mag dit!
Onverwoestbaar
 
Duurzame keukens van de hoogste kwaliteit! 
 
Gaggenau Glass Art XL

De Gaggenau Glass Art XL, een exclusieve keuken met kookeiland is in wit hoogglans glas uitgevoerd. Het aanrechtblad is van cement composietsteen welke 6cm is opgedikt. In de  hoge keukenkasten zijn een aparte stoomoven, koffiezetter en combimagnetron op ooghoogte ingebouwd. In de extra grote 1,5 spoelbak passen moeiteloos hele grote schalen om af te wassen. Achter de kookplaten is een wit verhoogd zitgedeelte gecreeerd. In de glaze kastenwand is een dubbele koelvriescombinatie weggebouwd.

 

Van € 119.850,- voor maar € 35.990,-

Bekijk hier foto's, film, afmetingen enz.. 

 
Gaggenau Greyhound Neon

De Gaggenau Greyhound Neon een werkelijke topkeuken welke op dit moment in de wereld te koop is. Wie deze keuken komt bezichtigen in onze showroom zal verbluft zijn. De grote indrukwekkende koelvriescombinatie naar Noord-Amerikaanse leest bied een kleine 900 liter ruimte. De binnenruimte van deze koelvriecombinatie is afgewerkt in RVS met aluminium accenten. Het kookgedeelte van maar lieftst 160cm breed biedt een zoneloze inductie kookplaat, steamer en power wokbrander. Ook de combistoomoven waar vrijwel alles in kan worden gebakken ontbreekt niet. Verder is er in de kastenwand een RVS wijnklimaatkast v1n 197 liter in de kastenwand geitregeerd.

VERKOCHT

Bekijk hier foto's, film, afmetingen enz.. 

 
Gaggenau Glass Harmony

De Gaggenau Glass Harmony is de meest complete eiland keuken uit de Glass-serie. Opvallend is de 400-serie Gaggenau koelsysteem met een grote koelkast, een wijnklimaatkast en een vriezer. De deuren op het koelsysteem zijn aan de buitkant voorzien van geanodiseerd aluminium wat weer fraai matched met de zilverkleurige ovens. De grote oven heeft een pizza steen welke naar 300 °C kan worden verwarmd. De inductie kookplaat heeft 48 inductiespoelen welke zich automatisch aanpassen aan de plaats en vorm van de pannen. 

 

VERKOCHT

Bekijk hier foto's, film, afmetingen enz.. 

 
Gaggenau Victory Flow

De Gaggenau Victory Flow is een greeploze eiland keuken in een minimalistische uitvoering. De kastenwand bevat twee grote verrassingen, negen opbergladen en een grote dubbeldeurs koelvriescombinatie. De ovens en koffiezetter zijn met een donkerglazen front vorm gegegeven. In het eiland bevind zich een grote vijf-zone inductie kookplaat welke wordt bediend met een twistpadcontrol, een magnetische schijf waarmee u door draaien en schuiven de kookplaat bedient. De combi-stoomoven stelt u in staat om vrijwel elk bakgerecht te bereiden naast het gezond bereiden van groente en vis.

 

VERKOCHT

Bekijk hier foto's, film, afmetingen enz.. 

                                                Overzicht