Gaggenau 400 koelserie te bewonderen
in onze showroom!
 
Indrukwekkende Gaggenau koelsystemen 
Gemakkelijker
Smaakvoller koken
 
De handige snufjes van Siemens 
Ruime sortering in
Gaggenau ovens
 
Bewust bakken met Gaggenau 
Gezonder eten door
beter bewaren
 
Met kwaliteit koelkasten langer vers 
De hele dag wachten op de levering?
Nou nee!
 
We wisten dat de keuken kwam tussen 10:00 en 12:00 uur 
Hier niet hoor.. de montage ging
juist heel plezierig
 
Met onze gekwalificeerde monteurs tot in de puntjes verzorgt!  
Combineren met gas, inductie en een
Teppanyaki bakplaat
 
Kokkerellen op een verantwoorde wijze 
Een uitgebreide collectie
wijnklimaatkasten
 
Bewaar wijn op een duurzame manier 
Fraai design
perfect afgewerkt!
 
Kwalitatief oogstrelende inbouwapparaten 
Van Mamma mag dit!
Onverwoestbaar
 
Duurzame keukens van de hoogste kwaliteit! 

Sponsoring

Stichting Het Vergeten Kind

 

(Voorheen Guusje Nederhorst Foudation)

In Nederland wonen een heleboel 'vergeten' kinderen. Je ziet ze niet. Je hoort ze niet. En dat klopt, want deze kinderen wonen in allerlei opvangcentra en achterstandswijken door heel het land. Het verhaal van deze kinderen verschilt, maar ze hebben één ding gemeen: op jonge leeftijd hebben ze al veel, soms heftige dingen meegemaakt.

De  Stichting Het Vergeten Kind  zet zich in voor kinderen van 0 tot 8 jaar die een moeilijke kindertijd doormaken en door een onveilige of instabiele thuissituatie noodgedwongen verblijven in onpersoonlijke, sobere opvangcentra in Nederland. De Stichting knappen hun leefruimtes op tot een fijne, vrolijke dagelijkse omgeving. Deze leefruimtes worden Tovertuinen genoemd en zijn in de stijl van Woesel en Pip verbouwd. Rustpunten waar kinderen bij kunnen komen en van waaruit ze weer kunnen kijken naar een betere toekomst. Een toekomst met een lach. Want dat wenste Guusje alle kinderen toe..

Bossma Keukens sponsort de Stichting Het Vergeten Kind door regelmatig een keuken en/of inbouwapparatuur te leveren. Zo moesten bijvoorbeeld in een opvang te Rotterdam ruim dertig kinderen en volwassenen het met een klein koelkastje en een kleine magnetron doen. Bossma Keukens leverde daar belangeloos een grote koelkast en een grote magnetron voor in de plaats.. Samen met de andere Tovertuin-sponsoren worden er fantastische leefruimtes gerealiseerd waar Bossma met trots deel van uit maakt.

Guusje Nederhorst Foundation Bossma Keukens   Foto GNF Bossma Keukens Guusje Nederhorst Foundation

Eerste Haagse Tovertuin

 

De Stichting Het vergeten Kind voorheen Guusje Nederhorst Foundation (GNF) opende op vrijdag 20 september bij de crisisopvang van het Leger des Heils in Den Haag haar 14e Tovertuin in Nederland. Met het creeren van een Tovertuin brengt GNF kindvriendelijke leef en speelruimtes naar kinderen die noodgedwongen niet thuis in hun eigen bedje kunnen slapen. Op deze locatie verblijven vrouwen met of zonder kinderen, die na een scheiding, huiselijk geweld of uithuiszetting een veilig onderkomen nodig hebben. Zo kunnen de jonge gezinnen tot rust komen en hun stressvolle, traumatische ervaringen beter verwerken. De eerste Tovertuin in Den Haag is mogelijk gemaakt door Stichting Ondernemersgala Den Haag en de Tovertuinpartners waaronder Bossma Keukens

Tovertuin Den Haag Keuken GNF 1 Keuken GNF2

Afbeelding van ontwerp - Hierboven een afbeelding zoals de architecte Oette van Deal Bossma Keukens haar ontwerp aanlevert. Vervolgens het resultaat. (Foto's van de opening op vrijdag 20 september in Den Haag)

DE 16E TOVERTUIN ACM- AMSTERDAM

Op 21 augustus 2014 opende Het Vergeten Kind een nieuwe Tovertuin bij een opvanglocatie bij het Amsterdams Coördinatiepunt Mensenhandel (ACM). Een centrum waar vrouwen terechtkomen die zijn ontkomen aan hun 'handelaar'. Vrouwen die veelal onder valse voorwendselen zijn geworven, vervoerd en uitgebuit. Ze werden allen gedwongen te werken in de seksindustrie en zijn gedurende deze periode seksueel, psychisch en/of fysiek mishandeld.

Bossma Keukens stelde belangeloos 6 keukens ter beschikking om de opvangkamers weer leefbaar te maken.

 

 

 

 

 

Partners & sponsors Tovertuinen Stichting Het Vergeten Kind


 • Interieurarchitecte Oette van Dael heeft, voor een sterk gereduceerd tarief, een interieurontwerp gemaakt.
 • Aannemer Dimitri Fruijtier en zijn mannen verzorgen voor een sterk gereduceerd tarief alle bouwklussen, schilderwerk, speelwanden en tafels.
 • De vloeren in de Tovertuin worden tegen inkoopprijs geleverd door Interieurpartner DB2 te Eindhoven.
 • Puur Projecstoffering legt de vloeren tegen inkoopprijs.
 • Kunstschilder Pieter Onderwater zal zijn prachtige wandschilderingen schilderen.
 • De mooie gordijnstoffen worden gedoneerd door interieurpartner Eijffinger te Zoetermeer.
 • Interieurpartner De Nijvere Bij, ook uit Zoetermeer, zal de gordijnen belangeloos confectioneren.
 • Bekkers Dienstverlening heeft de ruimtes geheel kosteloos gereinigd.
 • Atelier LEV uit Deventer heeft 6 prachtige handgemaakte lampenkappen gedoneerd.
 • De lambrisering, een herkenbaar item in alle Tovertuinen, worden kosteloos verzorgd door CanDo.
 • Bossma keukens in Heteren verzorgt geheel kosteloos een keukenunit en een nieuw keukenblad.
 • Van Deal projectstoffering verzorgt voor een sterk gereduceerd tarief de herstoffering van 6 bestaande banken.
 • Klay interieurbouw uit Hoogvliet heeft voor een sterk gereduceerd tarief de mulitfuntionele speelunit gebouwd.
 • Sacha Barnard heeft de prachtige interieurfoto's gemaakt.
 • SIS PR verzorgt en begeleidt het PR advies
 • Taartjesdroom heeft weer een prachtige taart gemaakt.
 • Bastiaan van Musscher heeft de opening van de Tovertuin prachtig in beeld gebracht.

Stichting Het Vergeten Kind opent Tovertuin in Hoorn

 

Den Haag, 13 mei 2015 – Stichting Het Vergeten Kind heeft gisteren haar nieuwste Tovertuin bij maatschappelijke opvang dnoDoen in Hoorn geopend. Dit is de eerste Tovertuin in Hoorn. Ambassadrice Saar Koningsberger en wethouder Nel Douw (Jeugdzorg/WMO) hebben samen met de kinderen de opening verzorgd. De Tovertuin is een kindvriendelijke speelplek waar kinderen uit de opvang heerlijk kunnen spelen, bewegen, ontspannen en de (vaak) negatieve levenscirkel kunnen doorbreken. Zo kunnen de kinderen tot rust komen en hun stressvolle, traumatische ervaringen beter verwerken.

Bossma Leefkeukens heeft namens Stichting Het Vergeten Kind belangeloos twee prachtige keukens gerealiceerd voor DNODoen. Deze keukens zijn geplaatst in één ruimte en bieden de mogelijkheid voor gezamelijk koken. De mensen in de opvang kunnen hierdoor een huislijke situatie ervaren.

dnoDoen is een maatschappelijke opvang in Hoorn. Ze bieden hulp aan kwetsbare mensen die door complexe problemen niet meer thuis wonen, dakloos zijn of dat dreigen te worden. Deze hulp wordt geboden in de vorm van begeleiding, opvang en woonondersteuning. Als dat nodig is, bieden zij mensen een veilige plek in een van hun woonvoorzieningen. De opvang kenmerkt zich door de begeleiding te baseren op de empowerment-gedachte. De focus van de begeleiding ligt daarom op dingen die goed gaan. De mensen in de opvang worden regelmatig herinnerd aan wat zij zelf kunnen en wat hun familie, vrienden en bekenden bieden.

Sponsors dnoDoen De speelplek had niet gerealiseerd kunnen worden zonder de hulp van een groot aantal partijen die deze Tovertuin hebben waargemaakt met donatie van hun kennis, materialen, producten en diensten.